lunes, 6 de agosto de 2012

T I R A R D E L A C A D E N A


La Magda tenia 17 anys  i va anar a casa del seu xicot per coneixer els pares de la criatura. Tot anava com una seda ja que la Magda era tota bonica i sabia ser discreta quan tocava. Però va haver un moment que la Magda va tenir ganes d'anar al lavabo.
Un cop la feina va estar feta, la noia va tirar de la cadena, però l'aigua no va caure. No li va fer cap gràcia deixar el "producte interior brut" del seu organisme allà com a mostrari.
La Magda va pujar a la tassa del vàter per mirar d'aixecar la bola de suro blanc  i provocar la torrentada d'aigua , però era més aviat baixeta i no hi arribava . Intrèpida com era, va enfilar-se a l'argolla de penjar la tovallola i aleshores si que hi arribava, però l'argolla es va despendre i ella va quedar penjada  de la cisterna . . .  . .  com que les desgracies no vénen mai soles : a causa del pes, la cisterna també es va despendre. La Magda va caure a terra, la cisterna plena d'aigua li va caure a sobre i l'allau d'aigua va provocar un CURTCIRCUITque va generar una APAGADA GENERAL A LA CASA .
Aleshores tímidament , la Magda va cridar al seu xicot per explicar-li el que havia passat


---ENCARA RIUEN---

No hay comentarios:

Publicar un comentario