lunes, 6 de agosto de 2012

L A P R E P O T È N C I A E S P A G A


El  Robert quan era jove era una mica cregut i prepotent.Sortia amb una xicota, la Núria, a qui tractava una mica com si fos  una " pobre noia"   que podia donar les gràcies de sortir amb ell..
En una ocasió eren a la discoteca i el Robert es va passar  una mica de ROSCA amb la noia davant la seva colla d'amics.Va arribar a dir-li que, si no fos per ell,  estaria més penjada que una ceba i que estava amb ella gairebé per llàstima.
Com és lllògic la noia és va ofendre en veure que la considerava incapaç de lligar-se qualsevol  noi. Així doncs li va proposar una juguesca una mica arriscada."Tria el paio que vulguis, que jo me'l lligaré". El Robert convençut que la noia faria el ridícul i fent-se el MERDA  davant els seus amics, va triar  el noi més  ben plantat de tot el local.
La Núria es va aixecar tota decidida i  es va posr a parlar amb aquell xicot alt, ros i  guapo. La Núria no tornava  i els amics del Robert començaven a riure El Robert no sabia on coi posar-se .Ja que la Núria i el rosset  semblava que parlaven molt agust.
Quan va arribar el primer petó, els amics  del Robert es trencaven de riure,  i ell no podia fingir indiferència. Va intentar parlar amb un altra noia, però no li va fer ni cas.
Va passar de ser un PREPOTENT a ser el  CAGALLONET de la " DISCO ".
La Núria i el noi ros es van tornar a trobar l'endemà,  i el cap de setmana següent . . . . Ara tenen fills i tot. Del Robert mai més en van saber res, tot i que els hauria agradat  convidar-lo al "CASAMENT".

No hay comentarios:

Publicar un comentario