jueves, 29 de mayo de 2014

V E R G O N Y A A L I E N A


!!QUE CONTENTA ESTIC!! que el F. C. B.li hagin renovat el contracte a LEO MESSI, És el millor i més ben pagat futbolista del món .
 Aproximadament guanyarà uns 30 milions € a l'any.
 Això vol dir que - guanyarà uns 2,5 M € al mes,  !!QUE CONTENTA ESTIC!!.

 Això vol dir que - guanyarà uns 83.333 € per dia, !!QUE CONTENTA ESTIC!!.
 Això vol dir que - guanyarà uns 3.472 € per hora, !!QUE CONTENTA ESTIC!!.

 Això vol dir que - guanyarà uns 57,8 € per minut, !!QUE CONTENTA ESTIC!!. 

 Això vol dir que - guanyarà uns   0,96, € per segón, !!QUE CONTENTA ESTIC!!. 

CONCLUSIÓ

Això vol dir que  - pot haver-hi  "UN DIRECTIU",  que  "NO COBRI EN UN ANY" ,  el que el benvolgut MESSI cobra en "1 DIA"
I també , vol dir que,  -pot haver-hi un "SENSE SOSTRE" que no pot pendre un cafè amb llet, per no cobrar el que el benvolgut MESSI, cobra en  "UN SEGÓN".














5 comentarios:

  1. ¡Hola María! Ya se sabe, que los jugadores de fútbol, cobran cifras astronómicas, lo que pasa es que, con la crisis que hay, no se entiende que una persona cobre millones y millones, y otras no tengan casi para comer. Es una aberración muy grande, pero bueno, habrá que aguantarse. ¡Adeu María!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Barbi, aguantar-se, aguantar-se, que vols que et digui, no és solució però m'agrada el que em diu el Manel de que no s'hauria d'omplir el "CAMP".Ciao ! !

      Eliminar
  2. HOLA MARIA.- PARA EMPEZAR TIENES TODA LA RAZON, ES UNA VERGUENZA.-
    COBRAN EXACTAMENTE 20 MILLONES MESSI POR TEMPORADA
    Y 18 MILLLONES EN UN AÑO EL JUGADOR DEL MADRID, RONALDO.
    CONTRA ESAS BARBARIDADES CREO QUE LA MANERA DE QUE NUESTRO MODESTO PATALEO SURTIERA ALGUN EFECTO SERIA QUE NADIE FUERA A VER LOS PARTIDOS-
    EN ESTOS TIEMPOS QUE MUCHA GENTE NO TIENE INGRESOS, ESO ES INMORAL.
    UN ABRAZO
    Manel

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manel, m'agrada la teva reflexió sobre que ningú fos a veure els partits. Però, per exemple, a casa meva, a les 4 de la tarda ja preparen els "BOCATES I LA BANDERA" i van per casa cantan l'IMNE per anar al camp. Llavors qui és el "GUAPO" que els hi treu aquesta il.lusió. una abraçada.

      Eliminar
  3. Hola Maria Yo creo que hace falta gastar dinero en otras cosas mas necesarias Españolas , en plan los grandes equipos de futbol el Madrid ó el Barça mucho dinero negro sale de España.
    Lo que no acabo de entender es como que el Gobierno Español permite estos gastos tan brutales , será que aqui en España no hace falta dinero sobre todo para la Seguridad Social etc.

    Hasta luego Maria de parte del Yorch de la Selva

    ResponderEliminar