jueves, 15 de mayo de 2014

ANIVERSARI T R A C E - 2 5 A N Y S



Vaig anar a TRACE la tarda del seu aniversari dels  25 anys que hi havia  "portes obertes" ; va venir força gent entre usuaris, familiars i algún acompanyant. Jo hi vaig anar amb la meva FÍSIO que aquell dia estava a casa i el Centre li va agrada molt. La tarda va donar per fer dues activitats molt distretes. Una d'elles era audIovisual i participativa entre tots que feia referència a l'importància de la mirada i un altra de pintura i vem utilitzar una pintura en pols que jo no coneixia a sobre de fang i que després serà un puzzle.

"Les persones que fan l'activitat de cuina, ens van obsequiar amb un "PICA-PICA" excel·lent,  en forma de canapés dolços i salats i refrescos que vàrem devorar de seguida amb armonia i molt de gust.

En definitiva va ser una tarda molt profitosa i crec que tothom s'ho va passar "B O M B A

6 comentarios:

  1. ¡Hola Maria! Yo también estuve el día de los 25 años de trace y me lo pasé muy bien, porque estuvo muy divertido que nos encontraramos allí todos.
    Estuvo todo muy bien, incluso el pica-pica, donde nos pusimos "moraos" de comer y beber. Espero que esto se repita, porque nos va muy bien desconectar. ¡Adeu! Mariona.......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Barbi, coincidim en que ens ho vem passar molt bé en l' aniversari de TRACE. Això vol dir que els professionals s'ho van currar força. ja parlarem perquè et despedeixes dient-me Mariona (?). Salutacions.

      Eliminar
  2. HOLA PERLA.- YO TAMBIEN ASISTI A ESTE ANIVERSARIO, PERO FUE POR LA MAÑANA DESDE LAS 10´30 HASTA LAS 14´- HORAS, POR ESO NO TE VI, PUES YO ESTUVE 7 AÑOS EN TRACE Y ME HUBIERA GUSTADO CONOCERTE.
    EN REALIDAD LO PASE MUY BIEN, RECORDANDO VIEJOS TIEMPOS, SALUDE ALGUN COMPAÑERO Y DANI, VICTORIA, LOURDES Y ALGUN OTRO DE LOS CONOCIDOS.
    UN ABRAZO
    Manel

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manel, a mi també m'hagués agradat molt saludar-te ja que ens anem seguint força pel BLOG, però cal que ens "POSEM CARA", encara que penso que tindries una decepció, perque ja et dic que no sóc ni de bon
      troç la "SHAKIRA". SALUTACIONS.

      Eliminar
  3. María, qué pena no enterarme; me hubiera gustado mucho volver a ver a gente que hace tiempo no veo. Estoy pensando en volver, al menos xa hacer prácticas con mi neuropsicólogo xq' me siento que estoy cada vez peor; el neurólogo me dijo que puede ser q' esté saturada de mi medicamento base, aunq' ntambién se puede deber a que la herida se esté dilatando. Pronto tendré una reunión con mi psicóloga, mi psiquiatra y mi compañera xa hablar de todo esto. Ya te contaré si te interesa. Me alegra que lo hayáis pasado tan bien en el aniversario de TRACE. una abraçada, ana. Y saludos a todos los compis de mi época.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ANA, a mi també em sap molt de greu haver perdut una oportunitat de poder veure'ns. M'. agradaria que em tinguessis informada dels resultats amb el psicòleg i psiquiatra que has de consultar. M'interessa molt el resultat. Respecte als compis de la teva època, crec que apart del BARBI, no en queda cap. Un petó bonica

      Eliminar