jueves, 10 de enero de 2013

LLIBRERIES QUE TANQUEN



Jo també era clienta de la  llibreria ONA i CATALÒNIA i per descomptat que m'ha sabut molt de greu el seu tancament . Us volia explicar que des de fa uns mesos he conegut la llibreria  "CAN LLETRES",        
València, 16 a prop del carrer i estació de metro Tarragona. Tenen un gran assortiment de llibres en català, també infantils i jovenils. A més, quan no he trobat el llibre que volia, de seguida s'han ofert per deixar-lo encarregat i al cap de pocs dies m'han telefonat a casa per dir-me que ja el tenien i podia passar a recollir. O sia, que també estic molt satisfeta del servei que ofereixen.Us ho faig saber per si us interessa, ben cordialment.
Per més inri a la Ronda de Sant Pere, on era la CATALÒNIA obriran un MC DONALDS   ; --NO HI PENSO ANAR MAI A MENJAR HAMBURGUESES DE CARN DE GOS !!

8 comentarios:

  1. HOLA PERLA.- YO TAMBIEN ESCUCHE POR LOS MEDIOS INFORMATIVOS QUE CERRABA LA LIBRERIA CATALONIA, DESPUES DE MUCHOS AÑOS Y HABER RESISTIDO EN LA GUERRA CIVIL Y TODA CLASE DE INCONVENIENTES.
    ES UNA VERDADERA PENA, PERO LO MAS LAMENTABLE ES QUE SE CIERRAN MUCHOS ESTABLECIMIENTOS CATALANES PARA PONER DONALS O ALGUN ESTABLECIMIENTO CHINO.
    ANEM MOLT MALAMENT PAISANA.
    UN FUERTE ABRAZO.
    Manel

    ResponderEliminar
    Respuestas

    1. Hola Manel, Jo per la meva part el que faig és anar als establiments que ofereixen ofertes en català, perquè puguin mantenir-se.Salutacions.

      Eliminar
  2. Hola Perla A mi también me sabe mal que cierren un centro donde se vende literatura y cultura, y lo cambien por un centro de comida basura(yanqui). Pero es un interés puramente comercial en un centro turístico (plaza Cataluña). Un saludo de Nacho.

    ResponderEliminar
    Respuestas

    1. Hola Nacho, EFECTIVAMENT com tu dius és purament comercial i aquí diem: "LA PELA ÉS LA PELA" i això no canviarà.

      Eliminar
  3. Hola María, creo que es la primera vez que te comento pero el tema me resulta interesante.
    Yo antes (de mi lesión) iba mucho de librerías y de hecho eran las únicas tiendas que soportaba.No obstante, desde el advenimiento de internet, mis compras de libros se han convertido casi exclusivamente en operaciones de comercio electrónico.
    Las librerías tradicionales no van a poder competir con los portales de venta de libros que tienen en su catálogo prácticamente todos los títulos del mundo.
    Claro que no es lo mismo verlo en una página web que tenerlo en tus manos antes de decidir si te lo quedas o no pero portales como amazon ya son lo suficientemente atractivos para que puedas tomar una decisión correcta.
    Mucho me temo que el oficio de librero tendrá que redefinirse si no, acabará por desaarecer.
    En lo que sí discrepo contigo es en abominar de las hamburgueserías o de los restaurantes chinos pues ambas son opciones de alimentarse en momentos que no tienes nada preparado y los burguers son una buena alternativa (a veces, incluso, la única) cuando vas con niños pequeños
    Un beso.
    Santi

    ResponderEliminar
    Respuestas

    1. Hola Santi, discrepo totalment el que em dius, PER MI, un llibre no substitueix una lectura per INTERNET, ni el llibre electrònic. A més (és la meva opinió), però m'ocupa tota la tarda per anar a la llibreria a escollir i demanar informació abans de comprar. Ja que per cert, sempre tenen ganes de xerrar (perquè no hi ha gaires clients que demanen informació) --.M'encanta!!. Fins un altra.

      Eliminar
  4. Maria si en un comercial no tienen lo que buscas y te lo pueden conseguir Yo creo que ese comercial merece la pena ir.

    El libro que a mi me intersa no se si en una libreria lo podré conseguir porque es de Numismática.
    Yo nunca ire a comer a un MC DONALS, que Dios me coja confesado y vete a saber de que animal es la carne y la carne que te ofrecen vete a saber de que año es. Y si te dicen que la bebida es gratis ¿Porque será?
    Prefiero un buen libro que una hamburguesa, un libro lo encuentro mas rico y sabroso.

    ResponderEliminar
    Respuestas

    1. Hola Jordi, en resposta al teu llibre que vols de numismàtica, jo t'aconsello que consultis a can Lletres del carrer València,16 a prop de TRACE. A més com he explicat són molt servicials per buscar al mercat allò que necessites i t'avisaran a casa quan el tinguin. Espero que ho trobis. Una abraçada.

      Eliminar