jueves, 24 de enero de 2013

B O T I G A V I L A W E B

Us volia explicar que he conegut una botiga, Vilaweb, que si teniu un moment, val la pena que aneu a xafardejar. La meva intenció no és fer propaganda, sinó que passeu una bona estona.
Podeu trobar des de llibres i jocs infantils o jovenils, fins també per a  adults, com són jocs de cartes. Això sí, tot és producte en "CATALÀ" simpàtic i divertit. Vaig veure rellotges amb l'hora en català, per ejem. 2/4 i 5 de 7, --XULO!! VERITAT?. També un gran assortiment de motxilles, davantals (estil de cuiner llargs fins els peus ). Bosses, samarretes, amb inscripcions com:
"Sóc la PERA"

"no em RATLLIS" 
"NO EM TOQUIS ELS COLLONS"
Per mi el producte ESTRELLA (que no vaig poder estar de comprar-me) va ser una estora d'aquestes que es posen a terra a l'entrada del pis, que hi ha a l'esquerra dibuixades dues ovelles i a la part central-dreta hi posa:
"beeeeeeeee
eeeeeeeeee
eeeeeeeeen
vinguts."

N'hi havia una altra que hi deia:
"doctor, doctor,
tothom em trepitja"

Per si us han vingut ganes d'anar-hi, la botiga està una mica amagada, carrer de FERLANDINA, 43; és un carrer que va horitzontalment entre els carrers de Joaquim Costa i Ronda de Sant Antoni. L'entrada éa fosca però a dins està força il.luminada.
La web és la següent:    www.catalunyam.cat

2 comentarios:

 1. HOLA PERLA.- TU EXPOSICIÓN DE LA BOTIGAVILAWEB ES IMPECABLE Y MUY AMENA. FELICIDADES.
  A MI ME QUEDA UN POCO LEJOS PERO LE AUGURO UN GRAN PORVENIR AL TENER UN AMPLIO REPERTORIO DE
  COSAS VARIAS Y EN CATALAN.
  ESPERO SEPAS PERDONARME AL NO ESCRIBIR EN MI IDIOMA EL CATALAN, PERO YO SOY DE ANTES DE LA GUERRA Y DE LOS DE LA PROHIBICION POSTERIOR. NO LO ESCRIBO PORQUE COMETERIA MUCHAS FALTAS DE ORTOGRAFIA,
  UN ABRAZO.
  Manel

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola Manel, jo sóc filla de la postguerra i el català el vaig aprendre després de casada, als vespres, amb el meu marit a l'Associació de veïns del barri. Sempre pots tenir oportunitat d'apendre'l si vols, mai és tard. I no cal que et disculpis per no saber-l'ho. Tothom sap que hem viscut una situació político-educativa, adversa. Un petó.

   Eliminar