jueves, 17 de mayo de 2012

R E L I G I O I I I

El que més m'ha marcat és  l'escola de monges. Hi vaig anar 11 anys, dels 3 als 14.  He calculat que  hi havien 185 dies lectius anuals.
Per tant,  abans de començar les classes, a les 9 matí i les 3 de la tarda, resavem una petita oració dretes davant del pupitre . Això vol dir que 185 dies x2 cops x11 anys= 4.070 oracions

A les 12 del matí i a les 5 de la tarda, abans d'anar al pati a esmorzar i berenar, feiem una petita visita a la capella de l'Escola per visitar a "SANTA TERESA DEL NEN JESÚS"
Això vol dir que 185 dies x2 cops x11 anys= 4.070 visites a la capella de l'Escola.

Cada dia abans de les  5 de la tarda a partir dels 7 anys resavem el "rosari".
Això vol dir que 185 dies x 7 anys= 1.295 rosaris

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Com podeu compendre la meva filla no està batejada, vaig pensar que si un dia li feia IL.LUSIÓ casar-se per l'esglèsia,-- "ja s´ho faria . . . "--
Quan va nèixer també vam decidir no fer-li forats a les orelles, malgrat que m'agraden les arracades i tinc família joiera i que, segurament , li haguessin regalat uns brillantets.  Però varem pensar que no erem ningú per foradar-li el cos, que ja s'ho faria ella si volia.



I, efectivament, el temps em va donar la raó i amb 14anys em va dir que volia foradar-se, però no les orelles, sinó el "NAS" per posar-se un PIERCING"! I jo, sent coherent amb els meus pensaments, solament vaig poder dir-li que vigilés on anava, que fos un lloc segur, amb experiència, professional i amb les eines ben desinfectades.També li vaig dir si volia que l'acompanyés,però em va dir que no calia, que aniria amb el Xavi l'amic de l'Insti, però que si volia  "cooperà"  que valia tants € . . . .

4 comentarios:

  1. Hola Perla! Quin mal que fan les coses que ens van passar de petits, quan som grans, pels fills, per la vida. Les monges es van equivocar al fer-te pensar així, però...Vas cooperar?? je,je,je,je,
    Una abraÇada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Olga: sí que vaig cooperar. Solament m'interessava que li fessin bé i segur i que fos feliç. Avui amb 30 anys encara el llueix amb orgull.

      Eliminar
  2. ¿Tu anaves a una escola de monges? Que fort!! Ara lo de posar-se un "piercing" tothom ho fa. De petit es fan barbaritats, perque estas en un altre mon.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. BARBI: amb quasi 15 anys la Mariona sabia el que volia i la veritat és que no ho vaig trobar cap barbaritat, solament volia que li ho fessin bé i segur. Té de dir que avui amb 30 anys encara el llueix amb molt d'orgull. MUA.

      Eliminar