jueves, 20 de febrero de 2014

E S P A G U E T I S



Fa anys quan vaig viatjar a Italia i estavem a Roma, dons voliem menjar el típic, "PASTA BONA" i vàrem preguntar per un restaurant bo i aixi vem acabar al  restaurant "CASA ALFREDO" on a les parets i havien penjades fotografies de personatges famosos menjant, des de la Sofia Loren o el Maradona i fins i tot el PAPA DE ROMA. En vist d'això estàvem una mica espantats però un plat d'espaguetis eren assequibles i ens ho  podiem permetre.

La sorpresa la vàrem tenir quan vam portar la safata i sense "CAP MIRAMENT van començar a barrejar la pasta, el tomàquet i unes verduretes AMB LES MANS. ( dreta, esquerra, amunt, avall i .....torne-m'hi....); després d'això, encara  faltava la "TRACA FINAL"; amb la ma ben oberta engrapaven els espaguetis i els servien als plats.
La pasta estava boníiiiissssiiiiimmaaaa, però no se si recomenà el lloc. VOSALTRES MATEIXOS (?)



4 comentarios:

  1. HOLA PERLA.- PUES ESTE RESTAURANTE NO ME GUSTA, SI QUIEREN COMER CON LAS MANOS QUE LO HAGAN TANTO SOFIA LOREN COMO EL PAPA-
    POR LO QUE LEO YO FUI EN PLAN MAS MODESTO, UN VIAJE ORGANIZADO, Y NOS DIERON PASTA PERO SIEMPRE CON TENEDOR O CUCHARA.
    AYER VIERNES COMI SPAGUETIS CON SALSA DE TOMATE Y CARNE PICADA CON MUY BUEN PRECIO
    UN ABRAZO
    Manel

    ResponderEliminar
  2. Bones Maria, com Italia no hay nada mejor. La pasta italiana muy buena y como no, los espaguetis con salsa de tomate.Casa alfredo deven ser especialistas, sobre todo en Italia.
    Bueno xata, bon Carnaval.

    ResponderEliminar
  3. ¡Hola Maria! Yo no sé si será muy sano, comer una comida que te hayán servido con las manos, pues si no están limpias, dejan mucho que desear, ahora, por probar..........¡Adios Maria!

    ResponderEliminar
  4. Hola compaña. Jo tambe he anat a ITALIA I A ROMA i vaig visitar el Castell de les pizzes i son mes que bones i tampoc eren molt cares .Espero que tot et vagi be preciosa.

    ResponderEliminar