jueves, 7 de noviembre de 2013

DIA DEL DANY CEREBRAL / 2013





Ha  passat un any, el temps vola, i tornem a cel.lebrar el 26 d'octubre el dia del dany cerebral. Com l'any passat,  o vàrem fer a la sala l'actes del  Centre Cívic DE FORT PIENC durant 3 hores. Primerament va parlar la directora de TRACE  Rosa Sanvicens, desprès el Joan Rovira (pare d'una afetada) va fer un monòleg juntament amb una dona i també el Director Teatral  Mario Robles parlant i presentant la representació que seguidament veuriem.
I, OH, TAXIN, TAXIN, primerament va sortir l'ERIC (un xicot invident) que va representar una parodia d'amor molt trista, amb música de fons italiana, melódica, trista i romántica. És va moure per l'escenari perfectament (com peix a l'aigua)  pel mig de cinc cadires. Jo, tan en els assajos com aquell dia vaig fer un esforç per no emocionar-me massa.
Després vem actuar deu persones, entre elles jo. Representavem  "TITELLES" LLIGADES PER FILS, els quals els movien per tenir movilitat. En un moment donat, ens tallaven els fils i representava que tornaven a la vida i que teniem autonomia per decidir quelcom per nosaltres mateixos.
Hem vaig sentir molt emocionada, la sala era plena, no estava nerviosa perquè vàrem assajar suficient. 
Tota la representació va anar acompanyada de pancartes explicatives.Tothom va aplaudir molt. S'ha de ser honest, però eren familiars, amics i coneguts. No obstant molta gent al felicitar-me, vaig notar sincerament  que m'animaven quan em deien per continuar l'any vinent. Jo contestava Ja ho veurem!!, potser el director haurà quedat fins el "MONYO " de nosaltres, però  us pus avançar que avui ja em parlat del tema en qüestió, o sigui que això promet.
També   va fer una aportació el   Dani Rodriguez, el qual va presentar un espai que es fa a TRACE  referent a comunicació (la "radio") y desprès va entrevistar a afectats i familiars.
En tot això, era la 1 del migdia i vem passar a fer un pica-pica efectuat pels company de TRACE del espai de cuina (molt bó, per cert), i després per finalitzar,  van vendre números i rifar una :
Bicicleta estàtica,
lots de llibres,
Cafetera, i un
Pernil Ibèric
 
 

NO VAIG TENIR SORT.!!! . . ,  UN ALTRE COP SERÀ.
 
Podeu consultar també l'article de l'Associació Trace.








6 comentarios:

  1. HOLA PERLA.- TODA LA REPRESENTACION DEL DIA 25 FUE MAGNIFICA, ASI COMO TU LARGA EXPLICACION SOBRE LA MISMA.
    LO QUE , LAMENTO ES QUE CORTAS PRECISAMENTE CUANDO DANI Y SU EQUIPO DE RADIO ME ENTREVISTARON A MI, QUE FUE
    PRECISAMENTE DESPUES DE ENTREVISTAR A FAMILIARES DE AFECTADOS´.
    COMO TE DIGO EN MI BLOG MI ESTREVISTA FUE A BASE DE INFORMATICA Y DE PUNTO RADIO CON LUIS DEL OLMO, DONDE YO ENVIABA MUCHOS CORREOS, DE ENTRE LOS CUALES CONTE UNA ANECDOTA.
    MI CORDIAL SALUDO.
    Manel

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manel, sento moltíssim no haver inclós la teva intervenció enl'article. Espero no m'ho tinguis en compte, perdona'm. Una abraçada.

      Eliminar
  2. Al menos pudimos participar delante del público, yo creo de manera alegre. Poder contar la experiencia y no hace falta dar muchas explicaciones.

    Y el pica pica fue un buen detalle...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jorge, Sí que va sé alegre, jo des de dalt l'ecenari m'ho vaig pasar BOMBA!!. Una abraçada.

      Eliminar
  3. Bones Sr Manel va ser un dia inolvidable el dia del dany cerebral, el Eric ho va fer molt be. Les titelles va ser formidable, va impactar tota la obra de teatre a tot el public,be, dons sr Manel em despedeixo i que vagi molt be .

    ResponderEliminar
  4. HOLA PERLA.- ESTAS MAS QUE PERDONADA AL NO INCLUIRME EN TU ARTICULO, PERO DE ELLO SE DESPRENDE QUE ESTABAS PRESENTE EN LA ENTREVISTA QUE ME HICIERON LOS COMPONENTES DE RADIO ACTIVIDAD. (yo pertenecia ha esta radio y ademas lleva el nombre que yo escogi, y luego se votó)
    YO DIJE MI EDAD AL PRINCIPIO DE MI INTERVENCION, PERO A PESAR DE ELLO TE RUEGO ME TUTEES COMO ANTES. TE LO AGRADECERE-
    UN ABRAZO
    Manel

    ResponderEliminar