jueves, 7 de marzo de 2013

F I N S A Q U A N



Avui és fi de mes  i he anat al banc a cobrar la meva "PENSIÓ"  i he sortit gairebé rient, com qui diu. Perquè fa uns mesos que vaig amb molta  por pensant que no cobraré perquè el Rajoy me l'ha retallada. És clar que vaig cap a la porta de sortida que duu al carrer i em vaig dient: no m'ho poden fer això tinc una pensió d'invalidesa. A més, vaig treballar 37 anys en una Empresa molt bona, cobrant bastant i cotitzant molt.
PERÒ I TAN QUE SÍ QUE HO PODRIEN FER, DE MÉS VERDES HAN CAIGUT - VERITAT ? -

A mi em farien molt de mal perquè mantinc a 4 persones i una gossa., més la casa ,els sumministres i demés. Penso que no puc queixar-me, encara que tingi la meva discapacitat, perquè gràcies a Déu arribo a tot arreu, que hi ha persones que no poden fer-ho.  

No sé cap a on va Espanya, ni si Catalunya guanyaria amb l'Independència. El que es necessita és treball, tenim molts joves amb carrera universitària sense feina  i també persones sense estudis, tan hi fa,  a l'atur.


 Davant d'una crisis jo crec que els Empresaris han de ser més innovadors i arriscar-se a canviar el seu negoci cap un altre sector més rendible. Jo conec un cas que va funcionar quan va haver la GRAN CRISI TEXTIL A CATALUNYA desprès de la Guerra Civil. Aquesta fàbrica va deixar de fabricar les peces de cotó que feia , va vendre i comprar maquinària nova per fabricar productes de ""nylon"- són milionaris!!, en aquella època tothom viatjava a Andorra per comprar aquest productes.

2 comentarios:

  1. HOLA PERLA.- TIENES TODA LA RAZON EN LO REFERENTE A LA PENSION, PUES ENTRE RAJOY Y LOS ATRACOS AL SALIR DE UNA CAJA VAMOS APAÑADOS. DESDE HACE ALGUN TIEMPO NUNCA VOY SOLO A COBRAR LA PENSION.
    RECUERDO PERFECTAMENTE LA EPOCA DEL "NYLON" PUES MI PADRE TRABAJABA EN UNA FABRICA DE ALGODON
    UN ABRAZO
    Manel

    ResponderEliminar
  2. Hola, Perla. Veritablement, cobrar quelcom per ingrés al banc o a una caixa és un gran problema a l'hora d'anar a treure els diners. Per molt " al tanto" que hi vagis, sempre tens el perill que t'el "fotin" només després d'agafarlos de la institució on estiguis.
    Sempre ens trobem un grapat de gent amb cara de mala llet que sembla que només esperi el pas d'algú amb cara de portar quelcom a sobre per donar-li una garrotada i treure-li tot el que porti a sobre.
    Ves sempre amb totes les precaucions que puguis. Una abraçada

    ResponderEliminar