jueves, 15 de noviembre de 2012

T E A T R E


 A finals d'octubre per cel·lebrar el dia del Dany Celebral vàrem representar a TRACE una obra teatral de l'època medieval. Era una tragi-còmèdia, moria fins l'apuntador. Finalment van aconseguir una sala al Centre Cívic de FORT PIENC. Aquest barri de Barcelona no el coneix gaire gent però està aprop de L'Arc de Trionf. La sala era bastant petita però estava gairebé plena i ens va sortir força bé, malgrat les nostres mancances. Jo, personalment, tenia un paper principal i m'ho vaig passar "bomba". Estava molt tranquil·la perquè hem tingut temps suficient per assajar i això m'ha donat seguretat. A més, sóc una mica teatrera i m'agrada que les persones riguin, crec que ho vaig aconseguir.També tinc facilitat per improvisar i la Directora m'ha permès fer-ho, sempre i quan no em sortís gaire del guió, per això dic que m'ho he passat BOMBA"!! Els espectadors ens varen felicitar, els familiars també i TVE va fer una petita filmació.

--  CREC   QUE   D'AQUÍ   A   HOLLYWOOD  --!!

10 comentarios:

  1. Hola Maria, aqui el "Media Tripa". Ens va sortir molt bé. TV1 ens va felicitar al ser un grup que comença a existir professionalment, poc a poc arribarem a holywood.

    ResponderEliminar
  2. Hola Perla.- En primer lugar felicitarte por tu actuación en esta obra, como dices tu y xavi de aqui a hollywod.
    Yo me enteré por el fisioterapeuta que es Juan el mismo de Trace, y tuve unas sesiones con él estando en el hospital, hoy ya estoy en casa, y él sigue tratándome.
    Despues he visto la representgación en televisión, estais todos muy bien.
    Un fuerte abrazo.
    Manel

    ResponderEliminar
  3. HOLA, MANEL I XAVI, vec que us heu pres molt seriosament el comentari que vaig fer sobre HOLLYWOOD!!; ven pensat . . , vaig exagerar una mica molt, perquè travessar l' Atlàntic amb avió pot representar una mica engorrós i un cop allà imagineu-vos que no ens queden gaires € i hem de fer vida a Mac Donalds i dormir en uns decorats depriments de la PARAMUNT. Una abraçada. MUA.

    ResponderEliminar
  4. Hola María,

    Q' pena haberme perdido la actuación, y luego nadie me avisó q' la pasaban x la tele; sino lo habría podido ver.
    Espero q' el año q' viene hagáis otra y disponer de ese tiempo xa ir a verlos. De todas formas os felicito y también x tu relato q' ha sido muy detallado.
    ana

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ANA GRÀCIES, sí crec que continuarem fent teatre perquè hem quedat molt animats. Jo hem comprometo a que no et quedis sense enterar-te, desprès que puguis venir. . ., ja són peres d'un altre pomer.Maria.

      Eliminar
  5. HOLA, MANEL I XAVI, vec que us heu pres molt seriosament el comentari que vaig fer sobre HOLLYWOOD!!; ven pensat . . , vaig exagerar una mica molt, perquè travessar l' Atlàntic amb avió pot representar una mica engorrós i un cop allà imagineu-vos que no ens queden gaires € i hem de fer vida a Mac Donalds i dormir en uns decorats depriments de la PARAMUNT. Una abraçada. MUA.

    ResponderEliminar
  6. ¡Hola Maria! Yo también me lo pasé "pipa" viendo la obra de teatro. Eres una gran artista, con tus dificultades, pero bueno, poco a poco va saliendo todo lo que tiene uno dentro.
    Yo, por mi parte, estoy bien, esperando acontecimientos. Por cierto ¿Has visto la Sagrada Familia de noche? Es alucinante lo que se puede llegar a hacer, con unas cuantas luces. Bueno te dejo, pero sólo un poco.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. BARBI, gràcies pel teu comentari sobre l'obra de teatre, estic força animada per continuar. Ja tindràs notícies.
      La Sagrada Família és magnífica i no tinc paraules per descriure-la, tan de nit com de dia jo l'admiro molt sovint perquè hi visc molt aprop.MUA

      Eliminar
  7. Hola María. Hace tiempo que no se nada de ti.
    Me contaron que habías tenido un accidente y cuando pregunto por eso la respuesta es siempre que de eso ya hace mucho, de lo que deduzco que ya estás plenamente recuperada.
    Yo no pude ver la obra de teatro y tampoco me enteré de que la dieran por la tele pero si Manel y Xavi te felicitan es que debes merecerlo.
    Un beso.
    santi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. SANTI, l'obra de teatre va estar molt bé però no et preocupis ja tindràs ocasió de venir en una altra moment.
      Respecte al meu accident, vaig tenir un vessament cerebral i efectivament com tu t'imagines fa molt de temps, va ser al juliol de l'any 2.000. Com que era en època de calor moltes de les meves neurones van banyar-se en una piscina de sang i es van morir; i les altres se'n van anar de vacances a la Polinèsia en un complèx residèncial de luxe que es diu BORA-BORA, en platges de sorra blanca i aigües de blau turquesa. Total que em van enviar una postal, (les neurones!! ) per dir-me que estaven tant bé que no pensaven tornar.
      Però perquè no les oblidés em deixaven un regalet en forma de "HEMIPLEGIA-ESQUERRA"!!.
      I, ara contestant la teva pregunta, això és el que em passa que vaig tenir un vessament fa 12 anys, que tinc una seqüel·la severa en forma d'hemiplegia-esquerra, que m 'espavilo força bé i que sóc Presidenta de la formació onerosa de J.P.C. "JODIDOS PERO CONTENTOS"

      Eliminar