viernes, 12 de noviembre de 2010

DUNA - II

Anteriorment vaig comentar que la DUNA en sabia greu que no va ser adoptada sino que vàrem anar a un criader de GOLDEN-RETRIEVER a comprar-la em sap greu, però aquests tipus de races vam pensar que a la gossera no en trobariem i voliem un gos no que tingués "pedeegrí", però sí assegurant-se de"SALUT".
 Continuaré un altre dia parlant de la salut.

7 comentarios:

  1. ¡Hola,Maria! Es verdad , los perros son alucinantes. Nosotros no tenemos ninguno , porque a mi abuela no le gustan.....

    ResponderEliminar
  2. Si algún dia te decides podemos hablar. Jo disfruté mucho educándola por ejemplo.Auinque has de pensar que es para toda la vida como una persona hasta que respire, así nos ocurrió ha nosotros durante 14 años .unos furon muy buenos y muchos dias al final fatales.AL FINAL HEMOS DE QUEDARNOS CON LOS BUENOS. xXAO

    ResponderEliminar
  3. Hola!! jo soc Cristina que no ens coneixem, la veritat que es una gossa molt maca i jo crec que es fàcil estimar-la, una salutació i ens veiem al blog.

    ResponderEliminar
  4. No he adoptat mai a ningún gos, ni vull fer-ho amb tants problemes que crean durant la seva vida sempre. De todas formas no me gustan mucho los animales para adoptarlos.

    ResponderEliminar
  5. Es molt interessant tenir un gos que estigui ben entrenat i que et fagi cas sempre .El problema es trobar el lloc per fer-ho .Jo vaig tenir 2 ,peró era molt jove i vaig tenir molts problemes amb ells ,per culpa d'un home que va saltar des del terrat del costat i el van mossegar .La guardia urbana em va obligar a portarlos al veterinari i després volía que els hi pagués l'estada i em vaig negar i llavors els vaig regalar a un amic que tenía terreny i els podía cuidar .Desde llavors no he volgut tenir mes animals .Cuídala molt i que tingueu sort .

    ResponderEliminar
  6. Cualquier perro , no hace falta que sea de raza es como una persona , es como nosotros cuando somos crios . Un perro cuando es pequeño si lo enseñas , cuando es grande solo le hace falta hablar te lo digo porque mi hermano tubo un perro y cuando le decia algo mi hermano lo entendia , solo le hacia falta hablar .

    Para mi tener un perro , es en una torre con bastante terreno porque tener un perro en un piso "Imaginatelo" te lo digo porque es como una persona tiene que hacer sus necesidades y durante el día ¿Cuantas veces hay que sacarlo a la calle?.

    Y cuando esta en la calle , recoger la mi..da que deja caer o no bueno según lo educadito que sea cada persona luego limpialo y cuenta lo baratito que es un veterinario . Bueno esto lo dejo al gusto del consumidor .

    ResponderEliminar
  7. Cristina: no és cuestió de ser maco és que és molt gratificant la companyia i l'efecte que reps, jo parlava amb ella perquè verdadedament m'entenia.

    Mariano: Hola compañero, gracias por tus palabras, tu te pierdes que no te gustten los animales y sobre todo los perros, pero,es una opción a respetar.

    Pepelú: Gracies per es teves paraues , verdaderament tu vas tenir molt mala sort.Jo he fet més del que he pogut, ara ja no hi ,es.El record estarà per sempre.

    Jorge: Deus coneixer aquell refrany que diu "SARNA CON GUSTO NO PICA". La Duna tenia uns horaris establers i a casa tots els compliem, no hi havia cap problema per a res.

    ResponderEliminar