jueves, 12 de diciembre de 2013

N A D A L


Aquestes Festes de Nadal em provoquen anyorança. No per la gent que ja no tinc, sinó perquè recordo aquestes dates de quan jo era petita i tinc un record molt entrenyable, bonic i ple de tradicions. Em sembla que jo no he pogut transmetre aquests conceptes a la meva filla  i això m'estristeix i angoixa  una miqueta.
No obstant, si que segueixo les mínimes tradicions possibles, per exemple tinc un petit pessebre "català" que tots els personatges van amb espardenyes i barretina, també tinc un arbre "ecològic" des de fa 10 anys aproximadament.   Però us he de dir que fa molta "PAXOCA" I a la taula de NADAL
ve l'àvia (que l' anem a buscar a la residència perquè té alzehimer) i també vé la Maria, la noia que m'ajuda a casa.
De totes aquestes Festes el dia que més m'agrada és el dia de Reis, és veu que encara sóc una mica criatura. Puc estar-me de moltes coses,però que tothom tingui un detall sorpresa. !!AIXÒ SI QUE NO!!

Recordo un any el dia de Reis que jo solament demanava uns patins i els Reis creien que no era oportú regalarme'ls perquè feia 10 mesos que m'havien operat de la vista i havia d'evitar qualsevol accident.Vaig tenir un disgust de mort, però al fí els vaig trobar amagats en un racó del pati i vaig ser molt "FELIÇ, vaig plorar molta estona.

M'agradaria que el 2014 fos DIFERENT,   per això li dic al    2013

            B O N   V E N T   I   B A R C A   N O V A


jueves, 5 de diciembre de 2013

LA B A R C E L O N A D I F E R E N TBarcelona és una ciutat plena de turistes on els guies els  porten a visitar :el Parc Güell, La Pedrera, Casa Batlló, museu Gaudí, Picasso, Miró, res a dir. Una visita cultural extraordinària. Però també hi ha una Barcelona DIFERENT, DIVERTIDA.

Per exemple, pujar al telefèric per veure el Castell de Monjuïc, Ciutat Vella i la Costa del Maresme  desprès anar al port per pujar a les emblemàtiques Golondrines per veure el port industrial, els ferris transatlàntics, tot tipus d'embarcacions i també iots de luxe. 

A l'hora de dinar et pot dirigir al típic barri de la Barceloneta i buscar un bar de pescadors on el menú "estrella" són els "ESQUELETOS", ni més ni menys que l'espina de la sardina arrebossada, EXQUISIT!! (i per cert, no gens barat). 

 A la tarda des de l' Eixample  és poden visitar les clavegueres de Barcelona, amb passadissos i galeries  veuràs passejar caques, alguna rata grossa, tot amenitzat amb molta ferum.Anar al  Laberint d'Horta, és una  altra opció bona,  per recordar l' infància i perdre't per dins com a nens.

Al vespre és pot pendre una copa a la BORSA (carrer d'Aragó el Down Jones), un lloc on has d'estar pendent d'un cartell lluminós que va canviant  les begudes que ofereixen i els seus preus. Si per exemple,  vols pendre una cervesa i pagar 1,10€, quan la veus anunciada t'has de dirigir a la barra a buscar-la. Ja pot imaginar-te que hi han corredisses de gent per ser els primers. !!!MOLT DIVERTIT!!!Per contra, hi ha un lloc molt tranquil una eglèsia,al Barri Gòtic,  per pendre un cafè o altri,  amb espelmes, música medieval, Sants i Relicaris.

A C O M I A D A M E N T D' E N M A R I O


Ha estat un plaer coneixe't i treballar amb TU, has tingut molta paciència. Sobre tot quan he arribat tard. Al final ho he pogut correguir "UNA MIQUETA". Em quedaré amb el record de l'obra teatral de les titelles i les màscares i l'ànim per continuar amb aquest espai amb la Georgina.
Et desitjo que pugis fer tot alló que tinguis previst fer d'ara en endavant i que gaudeixis de la vida amb salut, alegria i BONA COMPANYIA, un petonàs, maria sanjust.