jueves, 29 de mayo de 2014

V E R G O N Y A A L I E N A


!!QUE CONTENTA ESTIC!! que el F. C. B.li hagin renovat el contracte a LEO MESSI, És el millor i més ben pagat futbolista del món .
 Aproximadament guanyarà uns 30 milions € a l'any.
 Això vol dir que - guanyarà uns 2,5 M € al mes,  !!QUE CONTENTA ESTIC!!.

 Això vol dir que - guanyarà uns 83.333 € per dia, !!QUE CONTENTA ESTIC!!.
 Això vol dir que - guanyarà uns 3.472 € per hora, !!QUE CONTENTA ESTIC!!.

 Això vol dir que - guanyarà uns 57,8 € per minut, !!QUE CONTENTA ESTIC!!. 

 Això vol dir que - guanyarà uns   0,96, € per segón, !!QUE CONTENTA ESTIC!!. 

CONCLUSIÓ

Això vol dir que  - pot haver-hi  "UN DIRECTIU",  que  "NO COBRI EN UN ANY" ,  el que el benvolgut MESSI cobra en "1 DIA"
I també , vol dir que,  -pot haver-hi un "SENSE SOSTRE" que no pot pendre un cafè amb llet, per no cobrar el que el benvolgut MESSI, cobra en  "UN SEGÓN".














jueves, 15 de mayo de 2014

ANIVERSARI T R A C E - 2 5 A N Y S



Vaig anar a TRACE la tarda del seu aniversari dels  25 anys que hi havia  "portes obertes" ; va venir força gent entre usuaris, familiars i algún acompanyant. Jo hi vaig anar amb la meva FÍSIO que aquell dia estava a casa i el Centre li va agrada molt. La tarda va donar per fer dues activitats molt distretes. Una d'elles era audIovisual i participativa entre tots que feia referència a l'importància de la mirada i un altra de pintura i vem utilitzar una pintura en pols que jo no coneixia a sobre de fang i que després serà un puzzle.

"Les persones que fan l'activitat de cuina, ens van obsequiar amb un "PICA-PICA" excel·lent,  en forma de canapés dolços i salats i refrescos que vàrem devorar de seguida amb armonia i molt de gust.

En definitiva va ser una tarda molt profitosa i crec que tothom s'ho va passar "B O M B A