jueves, 24 de enero de 2013

B O T I G A V I L A W E B

Us volia explicar que he conegut una botiga, Vilaweb, que si teniu un moment, val la pena que aneu a xafardejar. La meva intenció no és fer propaganda, sinó que passeu una bona estona.
Podeu trobar des de llibres i jocs infantils o jovenils, fins també per a  adults, com són jocs de cartes. Això sí, tot és producte en "CATALÀ" simpàtic i divertit. Vaig veure rellotges amb l'hora en català, per ejem. 2/4 i 5 de 7, --XULO!! VERITAT?. També un gran assortiment de motxilles, davantals (estil de cuiner llargs fins els peus ). Bosses, samarretes, amb inscripcions com:
"Sóc la PERA"

"no em RATLLIS" 
"NO EM TOQUIS ELS COLLONS"
Per mi el producte ESTRELLA (que no vaig poder estar de comprar-me) va ser una estora d'aquestes que es posen a terra a l'entrada del pis, que hi ha a l'esquerra dibuixades dues ovelles i a la part central-dreta hi posa:
"beeeeeeeee
eeeeeeeeee
eeeeeeeeen
vinguts."

N'hi havia una altra que hi deia:
"doctor, doctor,
tothom em trepitja"

Per si us han vingut ganes d'anar-hi, la botiga està una mica amagada, carrer de FERLANDINA, 43; és un carrer que va horitzontalment entre els carrers de Joaquim Costa i Ronda de Sant Antoni. L'entrada éa fosca però a dins està força il.luminada.
La web és la següent:    www.catalunyam.cat

jueves, 10 de enero de 2013

LLIBRERIES QUE TANQUEN



Jo també era clienta de la  llibreria ONA i CATALÒNIA i per descomptat que m'ha sabut molt de greu el seu tancament . Us volia explicar que des de fa uns mesos he conegut la llibreria  "CAN LLETRES",        
València, 16 a prop del carrer i estació de metro Tarragona. Tenen un gran assortiment de llibres en català, també infantils i jovenils. A més, quan no he trobat el llibre que volia, de seguida s'han ofert per deixar-lo encarregat i al cap de pocs dies m'han telefonat a casa per dir-me que ja el tenien i podia passar a recollir. O sia, que també estic molt satisfeta del servei que ofereixen.Us ho faig saber per si us interessa, ben cordialment.
Per més inri a la Ronda de Sant Pere, on era la CATALÒNIA obriran un MC DONALDS   ; --NO HI PENSO ANAR MAI A MENJAR HAMBURGUESES DE CARN DE GOS !!