sábado, 28 de julio de 2012

S U B J E C C I Ó




Anava de bòlit,  era un d'aquell dies que  en lloc de treballar semblava que s'havia apuntat  a una gimcama . Anava amunt i avall sense poder fer un cafè n i una cigarreta. Va pujar corrents a l' autobús, va introduir el tiquet a la màquina  i va comprovar que no hi havia cap seient lliure. Així doncs, es va quedar dreta i es va agafar a una barra vertical. Quan l'autobús es va posar en marxa, la barra on s'havia agafat  es va moure  i acausa de la sotragada va perdre l'equilibri  i va acabar asseguda  a sobre la falda d'un jove estudiant que es va enrojolar inmediatament  Va esbrinar amb horror que la suposada barra de subjecció, era un llistó de fusta  que duia un pintor que la mirava al.lucinat.
Tot i que no era pas la seva, la Cristina va baixar de l' autobús a la parada següent.

jueves, 26 de julio de 2012

T O S



Durant un programa especial  de TVC  al final d'uneseleccions catalanes, en ple recompte  dels primers resultats electorals en directe, el gran professional Carles Francino, se li va escapar mentre parlava  un "ROT" discret gairebé impresceptible.Si hagués continuat parlant  com si res no hagués passat, aquest fet  hauria passat inadvertit  per la majoria dels teleespectadors.
Però el Francino va voler disimular,   i en el moment que se li va escapar l'aire per la boca  es va justificar tot dien: "TOS". 
Pocs dies més tard, en el programa de l'Andreu Buenafuente, van tornar a passar les imatges del "ROTET", i en el moment en que el Carles  Francino deia allò de "TOS",  l'Andreu, va comentar:
   NO,  AMIC  FRANCINO  NO. AIXÒ NO ÉS   "T O S"

CRITICAR AMB CONEIXEMENT DE CAUSA


S'acostuma a dir que l'afició preferida de l'esser humà és el cinema o el futbol.Res de això: el que més ens agrada és "CRITICAR"els altres.

Els artistes acostument a tenir un EGO desorbitat  i sovint entre ells les crítiques són  sagnants.Per criticar l'enemic cal coneixer-lo bé, si no, poden fer el ridícul.

En certa ocasió el gran novel.lista francès Victor Hugo, en criticar Goethe, va dir: -Quin mostre!!,- Quina bèstia!! , no és polt llegir cap obra seva  a part d' "ELS BANDITS"". -Perdoni. . ., però va ser Schiller qui va escriure !!ELS BANDITS""..

HO VEIEU ?, GOETHE, NI TAN SOLS FOU CAPAÇ  D' ESCIURE-LA!!!

hI ha moments en que la millor defensa és un atac.


martes, 24 de julio de 2012

S'acostuna a dir que l'afició preferida de l'esser humar és el futbol o el cinema.Res de això , el que més ens agrada és criticar els altres.
Els artistes acostument a tenir un EGO desorbitat i sovint entre ells les critiques són sagnants.Per criticar l'enemic cal coneixer-lo bé, sino,podem fer el ridícul.
En certa ocació el gran novel.lista  francès Victor Hugo, en criticar Goethe, va dir: -Quin mostre! -Quina bèstia! no es pot llegir cap obra seva  a part d'"ELS BANDITS".
-Perdoni,  però.... va ser Schiller qui va escriure " ELS BANDITS ".
-Ho veieu?, Goethe , ni tan sols fou capaç d'escriure-la!!!
Hi ha moments en que la millors defensa és un atac.

sábado, 21 de julio de 2012

WINSTON CHURCHILL - II



En un  banquet en el qual havien circular generosament  el vi i els licors, van coincidir Churchill i Lady Astor, que en veure que el polític n'havia fet un gra massa amb el conyac, no se'n va poder estar i va comentar

Oh,  WINSTON està BORRATXO ! !

Churchill va sentir el comentari que havia fet la parlamentaria conservadora i li va respondr e:

Senyora, i vos sou "lletja", però jo demà al matí estaré "SOBRI"! !.