martes, 26 de junio de 2012

100 FICADES DE PEUS A LA GALLEDA


 He llegit un llibre curiós i divertit que es titula: "100 ficades de peus a la galleda glorioses", que si voleu, puc compartir amb vosaltres alguna anècdota. Avui faig la primera entrega:

WINSTON CHURCHILL

És segurament el polític més conegut del segle XX per les seves frases i escrits que s'han fet famosos per ser un dels líders més intel.ligents.
Resulten coneguts els enfrontaments amb Lady Astor (primera dona a ocupar un escó a la Cambra dels Comuns). En una ocasió, Churchill va preguntar a Lady Astor quina disfressa s'hauria de posar en un ball que  havia estat convidat. Ella li va respondre perquè no provava senzillament d'anar sobri (era evident que a Sir Winston Churchill li agradava el xarel.lo)
La més sonada de totes va ser quan enmig d'una discusió entre tots dos, ella li va ventar:
"Si vos fos el meu marit, li enverinaria el TE."
"SENYORA" va respondre Chuschill, "si vos fóssiu la meva esposa, CREGUI'M QUE ME'L BEURIA"

jueves, 7 de junio de 2012

AMIOR MEDIEVAL


  A TRACE estem fent una activitat que es diu "jocs teatrals" i  l'objectiu és fer una obra de teatre que s'estrenarà, si tot va bé,  el proper 26 d'octubre,  dia del "D'any Cerebral" .  Es titula " UN AMOR MEDIEVAL"  i va d' una pareja "dispareja", per suposat que  està ubicada a l'época medieval i va  d'un amor imposible. Mort fins l'apuntador. Apart de ser un drama, la volem encaminar amb sentit de l'humor, això  és un repte que tot plegat hem d'aconseguir (ja sabeu la memòria, la veu, la gesticulació, etc. etc.).
Perquè com compendreu no som ni aficionats, però ens ho estem passant força bé i riem molt;  fins i tot s'hi han apuntat dos companys xinesos.

JA TINDREU NOTÍCIES MÉS ENDAVANT, PERÒ US AVANÇO QUE US ESPEREM A  -T O T S-!!